Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma ret homenatge a Toni Reynés amb la participació d’una vintena de bandes i artistes convidats

43533

L’Ajuntament de Palma retrà homenatge a l’històric músic i productor mallorquí Toni Reynés, mort el passat mes de març. La iniciativa, impulsada per un col·lectiu de músics propers a la seva persona, rep el suport de l’Ajuntament amb un acte que se celebrarà a Ses Voltes el proper divendres 9 d’octubre a les 21.30 h.

Així, el proper dia 9 passaran per l’escenari de Ses Voltes prop d’una vintena de bandes i artistes que han tengut relació estreta o format conjunt amb Toni Reynés al llarg de la seva carrera musical, com pugui ser la “Blues Beer Band” (la seva banda actual, amb la qual acaba de publicar un disc pòstum: Hot Blues & Fresh Beer -Blau 2020-) o la mítica banda “Harmònica Coixa Blues Band”, per la qual cosa hi actuaran artistes tant reconeguts dins el panorama musical illenc com Victor Uris, Toni Pastor, Daniel Higiénico, Miquela Lladó o Cris Juanico, entre d’altres.

Cal destacar que Reynés va mantenir una relació estreta amb molts de grups i artistes de Mallorca, ja sigui amb el seu estudi de gravació “Can Estrella”, pel qual passaren nombroses bandes de l’illa o donant sempre suport al col·lectiu tant com pogué, “per la qual cosa era una persona molt coneguda i apreciada”, segons apunten alguns dels impulsors de la iniciativa.

A més, Reynés fou l’impulsor de la trobada de bandes de 1982 que se celebrà a la Feixina i que es va acabar convertint l’any següent en el mític concurs Pop Rock, recuperat enguany per l’Ajuntament de Palma. «Quan ens proposaren homenatjar a Toni Reynés, decidirem posar el seu nom al primer premi del Concurs Pop Rock. A més, hem volgut realitzar aquest homenatge en col·laboració amb els músics que l’acompanyaren al llarg de la seva trajectòria a un espai tant emblemàtic com Ses Voltes», ha remarcat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Per a complir amb les mesures sanitàries vigents, tothom que vulgui assistir a l’homenatge podrà descarregar-se la seva invitació a través del web www.palmacultura.cat. Així mateix, també podrà obtenir la seva entrada gratuïta a l’accés al recinte de Ses Voltes fins a completar l’aforament establert.

Els participants:

Blues Beer Band, alguns dels fundadors de s’Harmònica Coixa Blues Band: Pep Banyo (veu), Alfonso De la Sierra (guit), Victor Uris (harmònica i veu); Maria Vermella, Daniel Soler Higiénico, Toni Pastor, Victor Uris, Cris Juanico, Jaume Nadal, Carmen Jaime, Miquela Lladó, Juanito Percha & The Stingrays, Fama Femenia, Desirée Durán, Randy Barjacoba, Caio Sáenz, Teddy Bartol Quartet, Jordi Álvarez, Ignasi Simó, Big Mama, Felip Carbonell i Flavio Encinas (tècnic de so).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.