Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern avança que s'haurà de demanar cita prèvia per visitar els cementeris per Tots Sants

Visitar el cementeri de Palma durant la festivitat de Tots Sants, que se celebra el pròxim dia 1 de novembre, requerirà demanar cita prèvia a hores concretes enguany, segons ha avançat en roda de premsa la consellera de Salut, Patricia Gómez.

Gómez ha assenyalat que «el Govern treballa amb els ajuntaments i amb la Federació d'Entitats Locals de les Balears (Felib) en la Festa de Tots Sants, atès que és una de les primeres jornades amb aglomeracions de persones».

En aquesta línia, ha indicat, «tant l'ajuntament de Palma com la funerària de la ciutat treballen en protocols específics pel dia de Tots Sants, que faran que en hores concretes s'hagi de demanar cita prèvia per a visitar el cementeri». Si bé, ha matisat Gómez, «seran l'ajuntament i la funerària els qui l'expliquin en les pròximes setmanes».

Així mateix, ha continuat, per part de la Conselleria de Salut, «s'ha indicat que s'han de mantenir els circuits diferenciats d'entrades i sortides i que els aforaments han d'estar controlats».

Amb tot, respecte a les mesures que es puguin prendre de cara a les festes de Nadal, la consellera ha destacat que «encara és necessari esperar per a veure com continua l'evolució del coronavirus i l'aparició de la grip per a dictaminar què s'ha de fer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.