Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Les Balears sumen dues noves morts per coronavirus a les residències de gent gran

La Conselleria de Salut ha comptabilitzat aquest diumenge 103 proves PCR positives en les últimes 24 hores.

dBalears/Arxiu

La Conselleria de Salut ha comptabilitzat aquest diumenge 103 proves PCR positives en les últimes 24 hores, la qual cosa suposa set menys que el dia anterior a les Illes i una taxa de positivitat del 6,88%. A més ha sumat dos nous morts en les residències.

Igualment, Salut ha notificat un acumulat de 14.291 casos (dada del divendres) i ha indicat que 3.469 són atesos aquest diumenge pel Servei de Salut. Quant al nombre d'altes, Salut ha registrat aquest diumenge nou altes hospitalàries i 165 en Atenció Primària.

D'altra banda, en les últimes 24 hores s'han practicat 1.493 proves PCR fins a un total acumulat de 284.817. En l'últim dia s'han reduït en tres casos els ingressos als hospitals (213 ingressats en planta), mentre que el nombre d'ingressos a l'UCI s'ha reduït en una persona, amb 47 casos actius.

Quant a les residències, 126 usuaris romanen amb el contagi actiu mentre que 104 estan hospitalitzats (4 més que aquest dissabte). En total, fins a aquest diumenge, s'han sumat 155 defuncions entre usuaris de residències, dues més que les comptabilitzades en l'últim balanç, i 71 professionals romanen actius. Finalment, entre els professionals sanitaris, hi ha 45 casos actius i 115 en vigilància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.