Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos diu que la senyera quadribarrada és «independentista» i vol que es retiri de l'Ajuntament de Palma

En una sol·licitud dirigida al batle de Palma, José Hila, el partit Ciudadanos es queixa que del balcó del despatx de MÉS per Palma han penjat tres llaços «que llueixen la senyera, amb una clara intenció de trencar la neutralitat política de l'Ajuntament de Palma».

«Aquesta simbologia independentista és evident pels esdeveniments que estan succeint a Catalunya, contraris a l'ordenament jurídic i Constitucional d'Espanya», li expliquen a Hila.

A més en el document també 'informen' el batle, no se sap amb quina intenció, que MÉS per Palma «ha afirmat públicament no estar d'acord amb la sentència que inhabilita l'expresident del Parlament català Quim Torra, acusant el poder judicial de parcialitat en les sentències».

Finalment, i després dels despropòsits, sol·liciten «que sense cap dilació es procedeixi a la retirada immediata d'aquests llaços quadribarrats que s'exhibeixen al balcó, perquè entenem que ha de prevaler la neutralitat política en els espais públics com és el balcó de les dependències de l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.