Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB reprèn el cicle sobre Miquel dels Sants Oliver pel centenari de la seva mort

La Universitat de les Illes Balears (UIB) reprèn aquest dimecres (sala d'actes de sa Riera, 19.00 hores) el cicle 'Miquel dels Sants Oliver en el centenari de la seva mort (1864-1920)' amb la conferència que pronunciarà el doctor Pere Rosselló Bover, catedràtic d'Universitat del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB.

Amb aquesta conferència torna el cicle, que va haver de ser interromput a causa de l'estat d'alarma, i l'objectiu de la qual és divulgar la figura de Miquel dels Sants Oliver i difondre les seves aportacions en el camp literari, periodístic i polític.

A més de la d'aquest dimecres estan previstes 'Turisme, política i autonomia als articles de Miquel dels Sants Oliver', a càrrec de Francesc A. Rotger (21 d'octubre); 'Palma en dos segles (1880-1920)', a càrrec de Rosa Planas (4 de novembre); 'Miquel dels Sants Oliver, historiador i ideòleg', a càrrec d'Antoni Marimon (18 de novembre); i una taula rodona amb Sebastià Alzamora, Antoni Janer, Antoni Trobat, Jaume Garau i Catalina Martorell (2 de desembre). Totes les conferències són a les 19.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.