Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca advoca per un escorxador de gestió insular

43679

Més per Menorca ha explicitat aquest dimarts el seu «absolut suport» a la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i a tot el seu equip de Govern.

La coalició ha volgut recordar que l’Ajuntament de Ciutadella «no té l’obligació legal de mantenir obert i sufragar les despeses d’un escorxador que requereix d’importants inversions». Tot i la despesa pública que suposa, l’Ajuntament de Ciutadella sempre ha decidit continuar donant aquest servei per mor de la rellevància econòmica i de consum de producte local. A més, «s'ha de tenir molt present com afecta tot això a la indústria del sector primari que tan important és per a Menorca i que esdevé un factor essencial per a continuar enfortint la producció local i caminar cap a la independència alimentària», han remarcat.

Els menorquinistes han destacat que sempre han defensat el projecte de crear un escorxador insular com a solució definitiva al conflicte, «ja que tots els municipis de Menorca fan ús d’aquest servei». Mentre això no sigui un fet, reclamen la implicació de les institucions insulars i autonòmiques en la millora de les actuals instal·lacions i amb suport a la gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.