Setmanari d'informació local - 138 anys

'Els Dissabtes a Ca n'Oleo' d'octubre acollirà relats fantàstics i un taller d'escenografia

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha informat aquest dijous que el programa Els Dissabtes a Ca n'Oleo seguirà a l'octubre amb relats fantàstics i un taller d'escenografia.

Segons han explicat, la primera proposta és la conferència 'Mallorca, illa de llegenda: el rei, el sant, el dimoni, el pagès i el savi', a càrrec de Tomàs Vibot. L'escriptor i investigador proposa per a aquest dissabte, a les 12.00 hores, un itinerari virtual a partir dels relats fantàstics i les geografies llegendàries del rei En Jaume, el Comte Mal, Ramon Llull, Tià de sa Real i Sant Vicenç Ferrer.

La segona proposta és un taller d'escenografia a càrrec de Xesca Salvà el dissabte 24 d'octubre a les 12.00 hores. Salvà proposa una mirada a la ciutat des de l'escenografia per a pensar-la des d'un altre pla. L'escenògrafa treballarà sobre una maqueta de Palma per a pensar com és la ciutat. El teatre i l'escenografia s'entenen com a eines per a ajudar a reconstruir i habitar els paisatges.

L'activitat està dirigida al públic infantil, a partir de sis anys, i jove. Totes dues activitats tendran lloc a la sala d'actes de Ca n'Oleo complint amb totes les mesures de seguretat establertes per a fer front a la COVID-19. L'aforament és limitat i fa falta inscripció enviant un correu electrònic a dissabtescanoleo@gmail.com o telefònicament en el 971 177 834.

Els Dissabtes a Ca n'Oleo és una oferta gratuïta d'activitats culturals amplia i plural que contempla tots els àmbits de la cultura i destinada a tota mena de públic amb la intenció de programar accions teatrals, musicals, tallers o conferències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.