Setmanari d'informació local - 138 anys

Multitudinària presentació del llibre 'Campos, rosaris i pistoles' de Montserrat Alcaraz

Aquest dissabte s'ha fet, a Campos, la presentació del llibre de Montserrat Alcaraz, 'Campos, rosaris i pistoles', amb l'assistència d'un centenar de persones, entre les quals, un fill d'un afusellat i la germana d'un altre.

L'acte ha estat, segons els organitzadors, «un reconeixement i una mostra d'estima cap a les persones represaliades de Campos. Un acte de dignitat, de llibertat, d'honestedat», i han afegit que «Campos els deu aquest i molts més reconeixements a aquells 16 campaners assassinats pels feixistes. La repressió que va patir molta gent durant aquells anys i que s'ha silenciat per allò de la pau i la concòrdia».

La regidora de MÉS per Campos, Anabel Rivera, ha recordat que la plaça dels Tres Molins encara manté una placa amb el nom de 'Plaza de General Goded' que «va ser un general franquista que inicià l'aixecament militar de Mallorca i Eivissa. Aquesta placa incompleix la llei de memòria històrica». MÉS per Campos ha anunciat que presentarà una Moció al proper Ple per tal que sigui retirada de la plaça.

Montserrat Alcaraz ha fet la cloenda de l'acte amb una intervenció on ha parlat de coratge, republicanisme, sobirania, llibertat, democràcia i dignitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.