Setmanari d'informació local - 138 anys

Dos morts més per coronavirus a les residències de gent gran de Mallorca

La Conselleria de Salut ha registrat aquest diumenge 98 proves PCR positives en les últimes 24 hores, la qual cosa suposa 21 menys que la xifra del dia anterior a les Illes i una taxa de positivitat del 4,97%. A més, ha sumat dos nous morts en les residències de gent gran de Mallorca.

Igualment, Salut ha notificat un acumulat de 15.078 casos (dada del divendres) i ha indicat que 2.849 són atesos aquest diumenge pel Servei de Salut. Quant al nombre d'altes, Salut ha registrat aquest diumenge cinc altes hospitalàries i 140 en Atenció Primària.

D'altra banda, en les últimes 24 hores s'han practicat 1.970 proves PCR fins a un total acumulat de 300.214. En l'últim dia s'han incrementat en nou casos els ingressos als hospitals (170 ingressats a planta). Mentrestant, el nombre d'ingressos a l'UCI ha augmentat en dues persones respecte a aquest dissabte, amb 41 casos actius.

A les residències, 93 usuaris romanen amb el contagi actiu mentre que 75 estan hospitalitzats (cinc menys que dissabte). En total, s'han registrat fins a aquest diumenge 161 defuncions entre usuaris de residències, dues més que en l'últim balanç, i 52 professionals romanen actius. Finalment, entre els professionals sanitaris, hi ha 45 casos actius i 118 en vigilància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.