Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma suspèn l’aprovació de noves llicències en la zona d'Estadi Balear-Son Güells

El Consell de Gerència d’Urbanisme de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimarts la suspensió de la tramitació i aprovació de llicències urbanístiques de nova planta, reforma, rehabilitació i canvi d’ús en l’àmbit de l’Estadi Balear-Son Güells. La suspensió, que té un any de durada, evita qualsevol nou ús incompatible amb els usos existents, i també permetrà definir al Nou Pla General el planejament futur de forma coherent aquest àmbit amb usos comercials i d'habitatge.

En concret, el Nou Pla General aposta per una transformació urbana en aquesta zona que permeti usos mixtos (residencial-terciari, però no ús industrial), conformi una prolongació de la trama urbana i una important reserva de sòl per a espais verds. La votació al CGU s'ha aprovat per unanimitat, per tant ha comptat amb el vot favorable dels representants de l'oposició i de les entitats veïnals i mediambientals.

Planta de formigó

L'Ajuntament de Palma ha explicat que des del primer moment ha compartit la preocupació dels veïns, usuaris de la Residència i Centre de dia pel projecte de construcció d’una planta de formigó en la zona perquè va en contra de la protecció del medi ambient i s'ha de garantir la salut dels veïns i especialment dels usuaris i residents de la Residència i Centre de Dia Son Güells.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.