Setmanari d'informació local - 138 anys

Rebel·lió o Extinció Mallorca i Eivissa reclamen al Parlament accions polítiques per a frenar la crisi climàtica i ecològica

13/10/2020 Protesta frente al Parlament.. Las organizaciones Extintion Rebellion Mallorca e Ibiza han reclamado este martes frente al Parlament acciones políticas para afrontar la crisis climática y ecológica mediante una acción pacífica no violenta y para defender las Asambleas Ciudadanas como forma de decisión política. SOCIEDAD REBEL·LIÓ O EXTINCIÓ MALLORCA E EIVISSA | REBEL·LIÓ O EXTINCIÓ MALLORCA E

Les organitzacions Rebel·lió o Extinció Mallorca i Eivissa han reclamat aquest dimarts davant del Parlament accions polítiques per a afrontar la crisi climàtica i ecològica mitjançant una acció pacífica no violenta i per a defensar les Assemblees Ciutadanes com a forma de decisió política.

Concretament, han representat que «el temps per a actuar s'acaba» amb dues persones suspeses d'un patíbul sostengudes sobre dos blocs de gel, acompanyades de personatges anomenades 'Red Rebels'.

A més, les entitats han registrat un manifest que s'ha lliurat a l'atenció de tots els grups parlamentaris.

Segons han assenyalat, les solucions a la crisi climàtica i ecològica són «políticament possibles», però la democràcia actual resulta «insuficient» per a respondre amb la urgència i la justícia necessàries per a evitar, o com a mínim, adaptar-se al «col·lapse ecosocial».

Segons han explicat, reclamen les Assemblees Ciutadanes com a eina democràtica per a desblocar els motius exposats en el manifest.

Els activistes han remarcat que no substitueixen el sistema de partits, sinó que el complementen, i al seu torn, han recordat que aquest tipus d'organisme s'ha aplicat en molts altres contextos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.