Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Un centenar d'alumnes i sis docents donen positiu en Covid-19 en la darrera setmana

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha informat durant la compareixença posterior al Consell de Govern sobre les dades d'incidència de la Covid-19 als centres educatius de les Illes Balears relatives a la setmana passada.

En la darrera setmana, a les Illes Balears un total de 6 docents -3 a Mallorca i 3 a Eivissa- han donat positiu en una prova PCR, 2 més que la setmana passada, quan en varen ser 4. Aquesta xifra representa el 0,03 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears. D'altra banda, el nombre de docents que es varen posar en quarantena és de 6, dels quals, 3 a Mallorca i 3 a Eivissa.

Pel que fa a l'alumnat, 105 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,06 % d'alumnes. Per illes, d'aquests 105 positius, 76 són de Mallorca, 1 de Menorca i 28 d'Eivissa, mentre que a Formentera no n'hi ha hagut cap. D'altra banda, s'han posat en quarantena 140 alumnes, el que suposa un 0,08 % de l'alumnat incorporat. D'aquests, 103 a Mallorca, 2 a Menorca, 32 a Eivissa i 3 a Formentera.

Pel que fa als grups en quarantena, s'estima que la setmana passada se n’hi varen posar 21. Divendres passat, hi havia 30 grups en quarantena activa, dels quals 22 són de Mallorca, 3 de Menorca i 5 d'Eivissa, mentre que no n'hi ha cap de Formentera. Això suposa el 0,37 % del total d'uns 8.000 grups de les Illes Balears. Pel que fa al nombre de centres amb grups en quarantena, en són 22, el 5,1 % del total de centres de les Balears. D'aquests, 18 són a Mallorca, 1 a Menorca i 3 a Eivissa.

Pel que fa a la proporció d'estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana és del 88 % una xifra semblant a la de la setmana anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.