Setmanari d'informació local - 138 anys

La pel·lícula 'La mort de Guillem' arriba a Formentera

43883

Aquest dimecres l'Obra Cultural Balear de Formentera estrena a l'illa la pel·lícula sobre el jove valencià antifeixista Guillem Agulló, 'La mort de Guillem'. La projecció es farà al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' aquest dimecres a las 20.00 hores.

'La mort de Guillem'

Guillem Agulló i Salvador és assassinat d'una punyalada al cor per un grup de neonazis l'11 d'abril de 1993. Destrossats, els seus pares, Guillem i Carme, lluitaran perquè no es manipuli la mort del seu fill, i no sigui considerada fruit d'una simple baralla entre bandes. El camí, ple d'obstacles, amenaces i d'una guerra bruta mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d'aprendre a viure fent el dol per la mort d'un fill mentre lluita per la seva memòria, que de mica en mica esdevé el símbol d'una causa que ells mai haguessin pensat encapçalar.

La pel·lícula s'ha estrenat a Mallorca, a Can Alcover, el 30 de setembre, a Menorca el 8 d'octubre i a Eivissa el 12 d'octubre. A Formentera arriba aquest dimecres, 14 d'octubre, i la propera data serà a Algaida el 16 d'octubre. L'Obra Cultural Balear informarà de properes projeccions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.