Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS retreu a Manresa el bilingüisme d'IB3 durant la visita dels Borbons a Mallorca

El diputat de MÉS per Mallorca Josep Ferrà ha retret al director d'IB3, Andreu Manresa, el «bilingüisme constant amb més d'una hora d'emissió» a IB3 durant la retransmissió en televisió de la visita, a l'agost, dels Borbons a Petra.

Així ho ha expressat aquest dijous el diputat de MÉS en la Comissió de Control sobre la Radio Televisió Illes Balears, en la qual el director d'IB3 ha respost a la pregunta sobre la presència de l'espanyol a IB3 Televisió.

Manresa, en el seu torn de resposta, ha precisat que va ser només una connexió en directe amb la reportera especialitzada en Casa Reial i Moda Vanessa Sánchez. «Els periodistes que varen retransmetre la visita dels Reis, que van fer les diferents entrevistes al batle de Petra i varen cobrir les manifestacions a favor i en contra de la Monarquia parlaven en català», ha insistit.

Des de MÉS han recalcat que «l'essència d'IB3 és reforçar el senyal d'identitat» de les Illes amb les emissions en català tant en informatius com en programes. Davant això, Manresa ha assegurat que «prendran nota perquè els experts que apareguin en IB3 parlin la llengua pròpia de les Balears, el català».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.