Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna una nova edició del Teatre de Barra a Blanquerna

43943

El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, el director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto Lladó, i la codirectora d’Òrbita i Teatre de Barra, Natàlia Rabassa, han presentat avui la dissetena edició del concurs d’espectacles Teatre de Barra que tendrà lloc durant 7 dijous consecutius des d'aquest dijous i fins al 26 de novembre a la barriada de Blanquerna. “Segona Temporada”, és el títol de la nova edició que portarà a uns escenaris molt particulars obres de petit format que versaran sobre sèries de televisió.

Com a novetat, i per tal d’adaptar-se a l’actual situació sanitària, s’amplien els dies i es redueixen els passis: s’amplien a 7 els dijous però només es faran 4 passis al dia i no 5. L’objectiu, ha explicat Rabassa, és «arribar al mateix nombre d’espectadors tot i que l’aforament es redueix al 50 per cent». Pel que fa a les entrades apugen 50 cèntims, i passen de 3,50 a 4 euros i les entrades es podran comprar anticipadament a la llibreria Drac Màgic i al Bar In Café. La final tendrà lloc al teatre municipal Mar i Terra divendres dia 27 de novembre.

«Seguint en la línia de descentralitzar i democratitzar la cultura, l’Ajuntament de Palma col·labora per dissetena edició en aquesta proposta teatral», ha dit Contreras.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.