Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Torna la Ruta del Llonguet amb la participació de 35 forns de Palma

El batle de Palma, Jose Hila, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, la directora de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes (IDI), Mariona Luis, i el president de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes, Pep Magraner, han presentat aquest divendres al Quiosc de PalmaActiva la sisena edició de la Fira del Llonguet, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Pa.

Trenta-cinc forns de Palma participaran en aquesta edició que començarà el dimecres 21 d'octubre i finalitzarà el 16 de desembre. Com a novetat enguany els ciutadans podran consultar quins són els forns inscrits a través de l'aplicació de la marca 'Pa d'aquí, forn i tradició'. Una millora que s'ha introduït gràcies a la col·laboració de l'IDI, entitat de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. Aquesta aplicació permet també geolocalitzar els forns i conèixer les dades de contacte de cada un, l'horari de venda, i les especialitats de cada establiment. L'app també dona informació de la marca i les tipologies de pans considerats tradicionals a les Illes Balears.

Es manté el preu d'altres anys oferint, tots els dimecres, un llonguet amb una beguda per 3 euros. Cada establiment informarà els seus clients dels tipus de llonguets i begudes que inclou la promoció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.