Setmanari d'informació local - 138 anys

[ÀUDIO] Joan Miquel Oliver presenta un disc instrumental titulat 'Aventures de la nota La'

44001

El músic Joan Miquel Oliver ha presentat aquest divendres el seu darrer projecte musical, un disc instrumental titulat 'Aventures de la nota La'.

Títols com ‘Entrada al bosc de Sor Tomasseta’ o ‘Dia i mig a l’antic Egipte’ suggereixen una música que desborda imaginació. La composició es basa en els principis del dodecafonisme. Només per això es podria considerar aquest disc com un dels experiments més valents en l’àmbit de la nostra música pop, però no només això, l’escolta del disc posa de manifest un treball ben acabat que va més enllà del purament experimental.

La instrumentació és tant acústica com electrònica, amb guitarres molt naturals o sintetitzadors analògics. Oliver inclou un text de presentació on s’explica, de manera breu i per a tots els públics, en què consisteix el dodecafonisme i de quina manera està aplicat al disc.

La producció dona pas a un vídeo clip d’animació dibuixat i realitzar pel mateix Albert Pinya. L’estètica inconfusible d’aquest pintor tan particular és un reforç molt potent per la difusió del disc en televisió i xarxes socials.

Aquest nou treball de Joan Miquel Oliver es presenta en CD i vinil (àlbum de dues pales) per tal d’optimitzar al màxim la feina del pintor Albert Pinya, que il·lustra els temes un per un.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.