Setmanari d'informació local - 138 anys

Contestí, després de la seva incorporació a Ciudadanos: «Som liberals, volem unir forces per tal de trobar solucions»

L'exdiputada de Vox, Malena Contestí, ha estat presentada aquest dissabte com a nova militant de Ciudadanos. | E.P.

L'exdiputada de Vox i nova militant de Ciudadanos (Cs), Malena Contestí, qui ha estat presentada aquest dissabte com a nova militant de la formació, ha defensat la seva incorporació al partit que presideix Inés Arrimadas, definint-se com una dona «liberal» i assegurant que «la voluntat dels liberals és unir forces per tal de trobar solucions».

Segons ha explicat Contestí, durant la celebració d'un acte telemàtic amb afiliats, ella és una dona «liberal» i, ha afegit, en al·lusió a Vox, «ells sembla que són liberals però no ho són». Per aquest motiu, ha posat l'accent, «la lleialtat envers el ciutadà, per a les polítiques nacionals, les polítiques objectives, això val la pena».

Així mateix, ha assegurat que a Vox la paraula progrés «era gairebé com un insult» i ha criticat el «màrqueting populista» de la formació que lidera Santiago Abascal. «Ja està bé del màrqueting populista, és terrible anar a cercar només el titular», ha precisat.

«Als liberals, uns ens diuen fatxes i els altres ens diuen tebis. No som en absolut tebis ni fluixos. Som liberals, volem unir forces per tal de trobar solucions», ha sentenciat Contestí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.