Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta el còmic sobre la vida d'Aina Moll en el marc del Festival Còmic Nostrum de Palma

Imatge de la presentació del còmic 'Aina Moll, la gran defensora de la nostra llengua' en el marc del Festival Còmic Nostrum. | Ajuntament de Palma

L'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dissabte el còmic 'Aina Moll, la gran defensora de la nostra llengua' en el marc del Festival Còmic Nostrum.

Segons ha explicat el regidor d'Educació i Política lingüística, Llorenç Carrió, Aina Moll «és una figura clau de la cultura de les Illes i calia un còmic per acostar el seu llegat als estudiants. És una sort que aquest llibret compti amb els textos de Pilar Arnau i les il·lustracions de Margalida Vinyes».

Sobre aquest tema, ha explicat que la regidoria repartirà 2.000 exemplars en els centres de primària i secundària, amb l'objectiu que serveixi com a material didàctic als departaments de llengua i literatura catalanes per als cursos de sisè de primària i primer d'ESO.

Quant al còmic 'Aina Moll, la gran defensora de la nostra llengua', l'Ajuntament ha destacat que fa un recorregut per la biografia de la intel·lectual, des de la seva infantesa, passant per la seva època universitària a Barcelona fins al seu treball com a docent, lingüista i com a promotora de la llengua.

«Aina Moll hauria fet 90 anys enguany i amb aquesta edició, d'alguna manera, commemorem aquest aniversari. A més, la publicació s'integra dins d'una línia d'edició de recursos didàctics que volen donar a conèixer als escolars les persones il·lustres de Ciutat», ha afegit Carrió.

Amb tot, l'Ajuntament de Palma ha recordat que, entre altres premis, el treball d'Aina Moll ha estat reconegut amb la Medalla d'Or de la Ciutat de Palma, la del Consell de Mallorca; el premi Ramon Llull del Govern, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat i dóna nom a un centre educatiu de Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.