Setmanari d'informació local - 138 anys

Interceptades 4 barques i 57 migrants detenguts a Mallorca, Formentera i Cabrera

Quatre barques han estat localitzades aquest dilluns a les Balears i 57 persones han estat detengudes, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

A l'àrea de Cabrera s'han detectat tres barques amb un total de 41 ocupants a bord. Sobre les 04.00 hores, la Guàrdia Civil ha localitzat una barca al sud-est de Cabrera amb 15 persones.

Una hora més tard han estat localitzades dues barques a Cabrera amb 14 i 12 migrants a bord. Havien estat detectades pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). Els 41 ocupants de les tres barques han estat traslladats al port de Palma.

D'altra banda, a Formentera, la Guàrdia Civil ha localitzat de matinada quatre migrants a la zona de sa Mola, però no ha localitzat cap barca.

Finalment, la Guàrdia Civil ha interceptat aquesta nit 12 migrants ocupants d'una barca a la zona d'es Caló des Moro, a Santanyí. Aquestes barques se sumen a les vuit que varen arribar aquest diumenge a les costes de les Balears, amb 73 migrants a bord.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.