Setmanari d'informació local - 138 anys

Ha mort Pedro Comas, exconseller editorial d'Ultima Hora

Pedro Comas Barceló (Palma, 1952), conseller editorial d'Ultima Hora i director d'aquest diari durant 30 anys, ha mort aquest dimarts a Palma, després d'una llarga malaltia.
La relació de Pedro Comas amb Ultima Hora es remunta a 1972, quan feia el servei militar i estudiava Dret. L'ambient de la redacció i el món de la informació el captivaren i va començar a estudiar Periodisme a l'Autònoma de Barcelona.

Amb l'entrada de Pere A. Serra com a propietari i director del diari en 1975, la figura de Pedro Comas va començar a aflorar, destacant la seva vocació i dotant a la redacció d'un ordre i criteri que en aquells temps de bohèmia brillaven per la seva absència.

En tot just sis anys, Ultima Hora va deixar de ser un diari de poca circulació per a convertir-se en líder de la premsa balear, per davant del Baleares i Diario de Mallorca.

Serra va entendre que el paper de Pedro Comas havia estat determinant per a l'èxit del diari, per la qual cosa en 1984 el va nomenar director. I durant els següents 30 anys, Comas es va dedicar en cos i ànima al diari, que era la seva vida. I ho va fer amb compromís, sacrifici i lliurament, aconseguint xifres de tirades rècord i difusions mai aconseguides fins llavors. Va ser director fins al 2014.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.