Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort organitza un cicle activitats per a celebrar el Dia Internacional de la Transsexualitat

L'Ajuntament de Palma ha organitzat nou activitats, que van començar el dissabte passat i que finalitzaran el pròxim 3 de novembre, amb motiu del Dia Internacional de la Despatologització de la Transsexualitat.

Aquestes activitats, que estan emmarcades en el projecte municipal 'Octubre Trans', inclouen tallers de serigrafia per a personalitzar objectes amb lemes de defensa dels drets LGTBI+, xerrades i conta contes, entre altres, ha assenyalat aquest dimecres Cort en una roda de premsa.

La participació en aquestes trobades requerirà inscripció prèvia i algunes de les activitats podran presenciar-se de manera online, com la xerrada sobre el paper de les persones trans en mitjans de comunicació i la presentació del llibre 'Pelos y Hogares'.

A més, aquesta iniciativa també inclou una xerrada sobre dermatologia en persones trans, la projecció de la pel·lícula 'Argentina' i un col·loqui sobre les realitats trans en el teatre i en el sector audiovisual.

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Sonia Vivas, ha remarcat que és la primera vegada que el Consistori reivindica de manera institucional els drets de les persones trans i ha celebrat que l''Octubre Trans' de Palma duri tres setmanes.

L'Ajuntament de Palma ha recordat que, durant l'última dècada, moltes altres comunitats autònomes han organitzat activitats per a celebrar el Dia Internacional de la Despatologització de la Transsexualitat, que té lloc el 22 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.