Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP exigeix la «dimissió immediata» d'Armengol després que la situïn de matinada en un bar incomplint les restriccions

El president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, ha exigit aquest dijous la «dimissió immediata» de la presidenta del Govern, Francina Armengol, després que diversos mitjans la situïn de matinada en un bar que incomplia els horaris marcats per les mesures contra la Covid-19.

En una roda de premsa, Company ha assenyalat que es tracta d'una qüestió de «salut democràtica» i ha apuntat que Armengol «no pot seguir ni un minut més en el càrrec». «Ha intentat donar-nos lliçons d'exemplaritat aquests anys i ella ha d'aplicar-les a ella mateixa», ha criticat.

El president del PP a les Balears s'ha referit a l'acta de denúncia que es va interposar a un bar en el qual suposadament estava Armengol i que ha publicat aquest dijous el diari Última Hora. En aquesta, el propietari del local mostrava el seu desacord amb la denúncia per incompliment de l'horari, al·legant que no havia tancat abans perquè hi estava la presidenta del Govern.

Company també ha censurat les paraules d'Armengol dimarts passat en el Debat de Política General, quan va anunciar que les reunions socials es reduirien a sis persones a Mallorca i Eivissa i va demanar de nou a la població complir «escrupolosament» les precaucions davant de la Covid-19. «La màxima representant de la política balear és la mateixa que després se salta les restriccions», ha assegurat.

En aquest sentit, ha considerat «lògic i sensat» que la presidenta demani responsabilitat a la ciutadania, però ha lamentat que «aquesta mateixa senyora Armengol després se'n va de copes».

Segons Company, això és «una cosa que no es pot passar per alt» i «en una situació així Armengol queda inhabilitada per a ser presidenta del Govern». «Si fos conseller de MÉS, aquest conseller estaria avui cessat per la pròpia Armengol», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.