Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern confirma que Armengol, Pons i Gil es trobaven al Hat Bar però que l'abandonaren «al voltant de la una de la nit»

Davant les qüestions formulades per diferents mitjans de comunicació respecte a les informacions publicades en què se situa la presidenta del Govern incomplint les restriccions horàries en un bar de Palma, la Presidència del Govern ha hagut de donar explicacions.

Segons el Govern, el passat dimarts, 6 d’octubre, la presidenta va reunir, en un sopar de treball, a un equip de feina per analitzar qüestions relatives a l’acció del Govern. La reunió es va produir a la terrassa del Restaurant Cor, ubicat a la plaça del Comtat de Rosselló de Palma, a 450 metres de la residència privada de la presidenta.

En el sopar varen participar la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons; així com el director del gabinet de la presidenta, Joaquim Torres, i el director general de Comunicació, Álvaro Gil. Una vegada acabat el sopar abandonaren la terrassa per dirigir-se a les seves residències.

De camí cap a casa, segons la versió del Govern, la presidenta, el conseller de Mobilitat i Habitatge, i el director general de Comunicació varen continuar la conversa fins arribar al Hat Bar on varen romandre una estona. «Al voltant de la una de la nit, la presidenta i els seus acompanyants varen abandonar l’establiment», han remarcat des de la institució.

Presidència ha explicat que, en el moment de sortir del bar, el director general de Comunicació «va patir un desmai produït per la medicació que rebia des d’aquella mateixa setmana per ansietat laboral, un episodi que es va repetir en una altra ocasió en dies posteriors».

Des del Govern justifiquen així la permanència de la presidenta en aquell lloc a aquelles hores: «El seu desmai va fer que tots tres continuassin al carrer, a pocs metres del domicili de la presidenta, a l’espera que es recuperàs. Al cap d’un temps, la Policia Local de Palma va arribar al carrer, per la qual cosa es va explicar als agents la situació. Per tant, si es va produir una actuació d’agents de la Policia Local de Palma a l’establiment, aquesta es va produir quan la presidenta i els seus acompanyants ja no eren al local».

La Presidència del Govern «lamenta» els fets succeïts i «la seva utilització amb finalitats partidistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.