Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mercat de l'Olivar estrena un mural del mallorquí Joan Aguiló sobre el món rural

El Mercat de l'Olivar llueix des d'aquest dijous un mural de prop de 100 metres quadrats obra de l'artista mallorquí Joan Aguiló que representa escenes quotidianes del món rural com a agraïment al sector primari.

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, i la directora general de Mercats, Maria Antònia Comas, acompanyats pel president de l'Associació de Comerciants del Mercat de l'Olivar, Jaume Aguiló, i per l'artista Joan Aguiló, han presentat el mural.

Es tracta d'un dibuix de gairebé 100 metres quadrats de superfície realitzat amb pintura plàstica que representa escenes quotidianes del món rural com a agraïment al sector primari. Està situat a la part alta del mercat, sobre una de les entrades laterals, i és especialment visible des de la planta superior.

L'objectiu d'aquest mural és reconèixer el treball del sector primari de l'illa -agricultors, ramaders i pescadors- així com totes les persones que fan possible que es puguin consumir productes locals, de qualitat i compromisos amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.