Setmanari d'informació local - 138 anys

La importància d'un consultor SEO per empreses

De què li serveix a la teva empresa tenir una pàgina web si no rep visites? Ningú mira més enllà dels primers resultats de Google! És per això que la figura del consultor SEO s'ha fet imprescindible per guanyar visibilitat en línia.

El posicionament orgànic o SEO (Search Engine Optimization) és una de les eines més poderoses de l'màrqueting digital. Comptar amb un consultor especialitzat en el mateix és clau perquè el teu lloc web corporatiu escali posicions en els cercadors fins alçar-se amb el primer lloc.

Què pot fer un consultor SEO per la teva empresa?

Un assessor SEO és aquell professional que s'encarrega d'optimitzar a l'màxim el posicionament d'un lloc web dins dels resultats de cerca (SERP). La seva tasca s'estructura en quatre fases:

· Auditoria SEO: analitza en profunditat quina és la situació actual de la teva pàgina web corporatiu.

· Optimització de l'SEO on i off page: corregeix els errors interns i externs a la teva pàgina web que l'allunyen de les primeres posicions a Google.

· Estratègia personalitzada: dissenya un pla d'acció integral que li permeti a la teva empresa assolir els seus objectius digitals.

· Mesurament de resultats: monitoritza l'impacte de les mesures adoptades.

La consultories SEO millora la presència online de la teva empresa a tots els nivells possibles. Així, a més de crear continguts Google friendly, perfecciona altres aspectes clau del màrqueting digital (com el disseny web, la presència en xarxes socials i el SEM.)

Com en totes les professions, és essencial elegir un assessor SEO per la teva empresa que sàpiga realment el que es porta entre mans. Un bon exemple d'això és Santi López, compte de la qual d'Instagram ja té més de 1.100 seguidors.

3 Raons per contractar una consultoria SEO per la teva empresa

Amortitza el teu lloc web corporatiu

Posar la pàgina web de la teva empresa en mans d'un expert en SEO és essencial per fer-la funcionar de forma realment eficient. Aquest tipus d'especialistes permeten aprofitar tots els avantatges de l'posicionament orgànic en benefici del teu negoci. En conseqüència, no només atrauràs més trànsit, sinó també aconseguiràs que aquest sigui qualificat.

Un consultor SEO porta la teva competitivitat a l'següent nivell

Amb un Internet superpoblat i cada vegada més competitiu es fa fonamental comptar amb un especialista que aconsegueixi posar els algoritmes de Google de la teva part. El resultat d'això és que el teu lloc web endavant (literalment) als teus competidors (el que es tradueix en més possibilitats de captar i convertir a possibles clients.)

Millora l'experiència de l'usuari

L'objectiu final de la consultoria SEO no són tant els cercadors com les persones.Todos sabem que, quant millor se sentin els visitants dins de la teva pàgina web, més possibilitats tindràs de convertir-los en clients. Així, el treball d'un professional de l'SEO és esprémer a l'màxim totes les possibilitats que ofereix el màrqueting digital per aconseguir aquesta meta.

La crisi de l'coronavirus ens ha deixat un ensenyament innegable: els negocis seran digitals o no seran. Ergo, el consultor SEO es revela com la millor arma de la teva empresa per trepitjar fort a Internet. A què esperes per comprovar per tu mateix tots els seus avantatges?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.