Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB enceta un procés participatiu per acostar més la Diada a la ciutadania

44191

El dia 31 de desembre, els mallorquins celebram la nostra Diada des de fa gairebé 800 anys. La Festa de l'Estendard és la festa cívica més antiga que se celebra a tot Europa. L'any 2016, el Consell de Mallorca va reconèixer oficialment el 31 de desembre com a Diada de Mallorca.

Actualment, al voltant del 31 de desembre i en el marc de la Diada de Mallorca i la Festa de l'Estendard, s'organitzen diversos actes des de les institucions i des de la societat civil.
Tot i amb això, l'OCB s'ha proposat ajudar a potenciar més la Diada de Mallorca, fer-la més atractiva i participativa i per això ha posat en marxa un procés participatiu de recollida d'idees i propostes, amb l'horitzó que siguin implementades a la Diada de 2021.

La primera fase del procés participatiu ja està en marxa i consisteix en la recollida d'idees i propostes a través d'aquest formulari.

A partir del gener de l'any que ve es posarà en marxa la segona fase del procés participatiu. L'OCB compta amb la complicitat de totes les entitats de la societat civil i espera comptar amb la implicació de totes les institucions per assolir l'objectiu de fer del 31 de desembre la Diada de tota la ciutadania de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.