Setmanari d'informació local - 138 anys

Desnonen una mare malalta i el seu fill a Son Gotleu

La plataforma Stop Desnonaments Mallorca ha informat aquest divendres de l'execució d'un desnonament d'una mare malalta i el seu fill en atur en el barri de Son Gotleu de Palma. Altres tres execucions estaven programades per a aquest divendres, però finalment han estat suspeses.

Segons ha indicat el portaveu de Stop Desnonaments, Joan Segura, el desnonament s'ha produït «amb violència i la protesta s'ha mantengut durant diverses hores» a Son Gotleu.

D'acord amb Segura, el llançament ha causat «la reacció de molta gent del barri». En aquest sentit, ha assenyalat que STOP Desnonaments es reunirà per a tractar aquest tema i no descarta mobilitzacions per les formes en les quals s'ha executat.

Des de la plataforma han indicat que es tracta d'una família afectada per la falta d'habitatge assequible i ocupació digna, així com per «la mala praxi de l'oficina antidesnonaments, d'una judicatura reaccionària i unes lleis injustes».

Nou desnonaments programats aquesta setmana

D'altra banda, la plataforma ha lamentat que aquesta setmana «ha estat una de les més dures» a causa del nombre de desnonaments programats i a la quantitat de procediments nous que estan rebent.

Segons han indicat, dels nou llançaments prevists aquesta setmana, s'han executat dues i els altres han estat suspesos, en la seva majoria mitjançant intermediació amb les entitats o mitjançant gestions processals.

Així mateix, han afegit que els desnonaments que estaven prevists per a aquest divendres eren «instats per bancs, la Sareb i fons voltors
vinculats als mateixos bancs».

"Els desnonaments estan afectant en tot moment a famílies amb menors, fins i tot famílies nombroses especials, pensionistes amb discapacitat i problemes respiratoris greus com *EPOC, persones malaltes i joves desocupats", han denunciat des de la plataforma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.