Setmanari d'informació local - 138 anys

El sector de la restauració de Mallorca demana retardar a la mitjanit l'inici del confinament nocturn

L'associació Restauració Mallorca, al costat de la resta d'associacions del sector a les Balears, han demanat al Govern que retardi l'inici del confinament nocturn a les 00.00 hores davant els efectes que tendran les restriccions nocturnes de mobilitat en el sector i que se sumen a les limitacions de reunions personals a sis persones.

El president de Restauració Mallorca, Alfonso Robledo, ha admès que la salut «és el més important» però ha lamentat que la mesura no servirà per a frenar l'increment de contagis i només tendrà efectes negatius sobre el sector de l'hostaleria.

Robledo ha celebrat campanyes que s'estan llançant com 'Avança el teu sopar a les 20.00 hores', que anima a sortir abans però ha argumentat que de res servirà si milers de treballadors, per exemple, de grans superfícies, continuen acabant la seva jornada laboral a les 22.00 hores. En aquest cas, «no som Europa», ha admès.

Avançar l'hora del sopar, com s'està proposant, «seria ideal», ha apuntat, però no pot ser només el sector de la restauració el que prengui mesures i introdueixi modificacions en els horaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.