Setmanari d'informació local - 138 anys

L'EMT de Palma habilita un servei especial per a accedir al cementeri els dies 30, 31 i primer de novembre

44253

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha habilitat un servei especial per a accedir al cementeri de Son Valentí des d'aquest divendres 30 d'octubre, durant el dissabte 31 i el diumenge primer de novembre per a la celebració de Tots Sants.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dilluns en una nota de premsa, el servei especial posat en marxa per l'EMT, a causa de la festivitat de Tots Sants, té com a objectiu afavorir l'accés al cementeri amb transport públic.

En aquest sentit, des del consistori palmesà han explicat que aquest servei farà un recorregut circular amb l'aturada del carrer Sindicat com a punt de sortida.

A més, l'Empresa Funerària Municipal ha recordat que, amb l'objectiu de complir amb la cabuda permesa, per a l'accés al cementeri durant aquests tres dies caldrà disposar de cita prèvia.

La cita prèvia per a poder accedir al cementeri municipal de Palma es pot obtenir a través de la pàgina web www.efm.es omplint un formulari i indicant el torn i la zona a la qual es vol accedir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.