Setmanari d'informació local - 138 anys

Bunyola i la UIB signen un acord per a l'elaboració d'un estudi ambiental a Orient

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Ajuntament de Bunyola han formalitzat un acord de col·laboració per a l'elaboració d'un estudi ambiental al llogaret d'Orient.

El batle de Bunyola Andreu Bujosa, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, han signat el conveni segons el qual el grup de recerca MEDhyCON durà a terme l'estudi.

Segons han assenyalat, el grup té experiència prèvia en estudis d'impacte ambiental combinant recerca en el camp dels processos ecogeomorfològics, que permeten calibrar els models d'evolució del paisatge.

La UIB i el MEDhyCON disposen de laboratoris i instruments d'alta tecnologia per a realitzar un monitoratge de processos ecomorfològics com a drons i sensors així com un programari especialitzat.

En la signatura de l'acord han participat també el director de la Fundació Universitat-Empresa de Balears, Luis Vegas, el regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Bunyola, Miquel Pasqual, i els doctors en Geografia i membres de l'equip de recerca Joan Estrany i Maurici Ruiz.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.