Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS critica la «picada d'ullet» del PSIB a Ciudadanos per a l'aprovació dels pressupostos

El diputat de MÉS per Mallorca i portaveu adjunt en el Parlament, Josep Ferrà, ha assegurat aquest dimecres que la seva formació no permetrà concessions en polítiques d'esquerra després del que ha considerat una «picada d'ullet» del Govern a Cs per a aconseguir el suport als pressupostos i el suport de la formació taronja al sostre de despesa.

En diversos missatges en el seu perfil de Twitter, el parlamentari ha recalcat que MÉS forma part de l'Executiu i ha recordat que set diputats -en referència a Junts per Formentera i MÉS per Menorca- sumen més que els cinc de Cs.

Ferrà admet que cada partit és sobirà però ha subratllat que el que volen són acords amb aquestes formacions d'esquerra. En aquest sentit, el diputat de MÉS ha comparat la «maniobra» del PSIB amb Cs en relació al decret 8/2020 i el «gir» cap als socis preferents amb el decret 9/2020.

«Si el suport implica alguna d'aquestes renúncies, malament anirem», ha conclòs Ferrà que ha afegit que si, en canvi, es tracta de polítiques que sumen i no erosionen la relació amb els socis preferents, «les estudiaran» amb tots els socis de l'esquerra.

Respecte al que ha denominat «polítiques de país», Ferrá ha assegurat que prefereix «un pèl del PI a tota la cabellera de Bauzà i el seu partit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.