Setmanari d'informació local - 138 anys

El programa 'Téntol', sobre el patrimoni lingüístic i cultural de les Balears, estrena nova temporada

Diumenge, primer de novembre, el programa 'Téntol' comença una nova temporada a la televisió i ho fa amb un programa dedicat a la roba i la vestimenta.

El programa de televisió 'Téntol' és un espai d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Algunes de les seccions de Téntol són: Català per a Extraterrestres, l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa, llançaran una cançó inèdita composta i interpretada per Jorra Santiago.

'Téntol' està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago.

El programa s'emet diumenge a les 22 h a IB3 Televisió i en directe al web d’IB3. A més, el podreu recuperar al servei a la carta.

'Téntol' a la ràdio

El programa s’emet a la ràdio pública cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.