Setmanari d'informació local - 138 anys

Manacor impulsa 'Menja't Manacor', una campanya de suport a la restauració durant el confinament

L'Ajuntament de Manacor ha posat en marxa la campanya 'Menja't Manacor', de suport a la restauració local, pel fet que de durant el tancament perimetral del nucli urbà dictat pel Decret 11/2020 de 28 d'octubre no poden acollir clientela a l'interior dels seus locals.

Segons ha informat el Consistori en una nota de premsa, arran d'una reunió amb els representants de l'Associació de Restauradors del municipi, l'equip de govern ha ofert la possibilitat d'habilitar una pàgina web per a recollir els contactes (telèfon, web o xarxes socials) de tots els bars i restaurants que es vulguin acollir a la iniciativa i, d'aquesta manera, facilitar als veïns del nucli urbà poder fer comandes a domicili.

Des d'aquest diumenge la pàgina web ja es troba operativa i es pot accedir a ella mitjançant el codi QR que figura en els cartells de la campanya 'Menja't Manacor'. Fins a aquesta mateixa jornada s'han adherit una vintena d'establiments.

L'actor Toni Gomila participa en un vídeo promocional de la campanya

D'altra banda, l'Ajuntament ha comunicat que l'actor Toni Gomila ha participat també en l'enregistrament d'un vídeo promocional de la campanya, amb l'objectiu de sumar esforços en moments tan complicats, tant a nivell sanitari com econòmic.

La campanya ha tengut cost zero per a les arques municipals, ja que l'actor ha participat en la iniciativa de manera «totalment desinteressada» i el vídeo ha estat realitzat pel delegat de Comunicacions, Carles Grimalt. Aquelles persones que estiguin interessades a adherir-se a la campanya 'Menja't Manacor' poden fer-ho posant-se en contacte amb l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.