Setmanari d'informació local - 138 anys

Vuit productores de les Balears s'uneixen per a optar a gestionar els informatius d'IB3

Vuit petites i mitjanes productores de les Balears han creat UTE Prounir per a poder presentar-se a la licitació dels serveis informatius d'IB3. Segons han explicat aquest dimecres en un comunicat, la decisió ve motivada pels «inabastables requisits mínims».

La licitació, han explicat, suposa gran part del pressupost anual de l'ens públic i en les anteriors licitacions cap empresa de les Balears va poder presentar-se a causa dels requisits mínims que en solitari «cap productora de les Illes pot aconseguir».

Prounir està conformada per cinc productores de Mallorca, dos d'Eivissa i Formentera i una de Menorca. El seu principal objectiu, han explicat, és que la major producció audiovisual de l'ens sigui realitzada per empreses locals, un dels fonaments essencials que justifiquen l'existència de la Ràdio Televisió Pública de les Balears.

Segons han recordat, en l'actualitat tres de les quatre empreses presentades a la licitació han passat les primeres fases. Prounir es troba entre elles al costat de la catalana Lavinia i l'actual gestora, també catalana de capital xinès, Mediapro.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.