Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament insta el Govern a incorporar el professorat necessari per a resoldre la semipresencialitat

La Comissió d'Educació, Universitat i Recerca del Parlament balear ha aprovat aquest dijous una Proposició No de Llei (PNL) amb la qual insta el Govern a incorporar el professorat necessari per a resoldre les principals manques que s'han revelat en l'escenari de semipresencialitat.

Es tracta d'una iniciativa presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca que s'ha aprovat amb la incorporació de diferents esmenes de diversos grups parlamentaris.

Amb la PNL també es reclama a l'Executiu que reforci el personal de neteja dels centres educatius i que proporcioni aules modulars a tots aquells centres que no disposin d'espais suficients per a garantir la ràtio recomanada per les autoritats sanitàries.

Així mateix, la Cambra balear insta així el Govern a desenvolupar un canal de comunicació constant i fluid entre els centres educatius, els centres de salut i l'administració sanitària, i a posar a la disposició de tots els alumnes que ho necessitin una màscara higiènica diària davant la pandèmia del coronavirus.

D'altra banda, es demana instal·lar un dispensador de gel hidroalcohòlic en totes les aules de tots els centres educatius, i destinar una partida econòmica extraordinària per a adaptar progressivament els espais docents i adquirir els recursos tecnològics necessaris perquè els alumnes a la seva casa puguin seguir les classes en directe de manera online.

Així mateix, durant la comissió s'ha rebutjat una altra PNL del Grup Popular relativa a l'inici del curs escolar a Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.