Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama que aquestes festes de Nadal es facin PCR a tots els viatgers que venguin a les Balears

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha reclamat que aquestes festes de Nadal es comencin a fer PCR a tots els viatgers que venguin a les Illes Balears. El president de la formació, Antoni Amengual, ha afirmat que «s’ha de facilitar que els illencs, familiars i els estudiants puguin venir a passar les festes amb total seguretat».

Amengual ha recordat que El Pi «ja va presentar el passat mes de maig la proposta de fer PCR a tots els turistes que arribaven a les Illes i el Govern no en va fer ni cas, deixant la proposta en un calaix». «I ara ho està venent com una proposta seva sense tenir en compte que nosaltres ja ho havíem dit i que Canàries ja se’ls hi ha avançat una vegada més», ha destacat.

El president de la formació també ha puntualitzat que «hem donat suport a Brussel·les a través de la diputada de la Coalició CEUS, Izaskun Bilbao, de la qual formam part, que s’exigeixin tests obligatoris en origen als turistes que arribin a les Balears i que garanteixin que estan lliures de la Covid».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.