Setmanari d'informació local - 138 anys

Familiars de residents de La Bonanova critiquen «la falta de transparència» i «hipocresia» de l'IMAS

Un grup de familiars de persones grans internes a la residència La Bonanova ha criticat aquest dijous «la falta de transparència, d'ètica i la hipocresia» per part de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), organisme que gestiona el centre.

En un correu electrònic enviat a la premsa, han assegurat que aquest dijous un familiar ha realitzat una visita a un resident del mòdul 3C del centre «on es varen detectar cinc casos positius aquest passat cap de setmana».

«El mòdul 3C de La Bonanova és un dels dos mòduls d'aquesta residència en aïllament, segons la normativa sanitària. Pel que no entenem com s'ha autoritzat aquesta visita, incomplint la normativa sanitària», han indicat.

Els familiars han considerat aquestes formes de procedir com «inadmissibles i denunciables» i han reclamat «rigor i transparència» en la informació que es trasllada des del centre. «Són 307 residents i s'han de fer les coses en benefici del conjunt, de manera oberta i col·lectiva, no a nivell individual per amiguisme o fent distincions», han criticat.

Per aquest motiu, han reiterat «la falta de transparència i la falta de respecte cap al conjunt de familiars, i per afegit, a tots i cada un dels residents de La Bonanova». «Reclamam un aclariment immediata per aquesta forma de procedir de portes endins i d'amagat, i seguim demanant que es depurin les responsabilitats pertinents», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.