Setmanari d'informació local - 138 anys

Presó sense fiança per a l'autor del feminicidi del Secar de la Real

La jutgessa de Violència de Gènere dels Jutjats de Palma ha dictat presó provisional comunicada i sense fiança per un presumpte delicte d'assassinat per a l'autor confés del feminicidi del Secar de la Real.

L'arrestat ha passat aquest matí, a les 11.15 hores, a disposició judicial després que el dimecres confessés els fets durant una reconstrucció del crim. L'home va relatar que tots dos anaven en un cotxe discutint, quan varen tenir un accident per una distracció.

Cap a les 22.00 hores la policia va rebre una telefonada, pel que sembla una mica confusa, sobre un accident de trànsit en la zona. El cotxe va xocar frontalment contra un mur de pedra.

Segons la versió que va donar el detengut en la reconstrucció amb la policia, la dona va botar del vehicle instants abans del xoc, va sortir il·lesa de l'accident i va escapar, moment en el qual ell la va agafar i la va agredir fins a matar-la. L'autòpsia ha constatat signes de violència en el cos, que presenta diverses fractures.

Posteriorment l'home va tractar d'amagar el cos, que va ser trobat en una zona amb vegetació, tapat amb branques i herba. La policia va trobar el cadàver després d'arribar fins al vehicle accidentat i seguir un rastre de sang que conduïa a un camí boscós.

Després l'home va telefonar a la policia dient que s'entregaria. Els agents ja havien organitzat un dispositiu per a esclarir l'ocorregut i trobar a l'autor del crim. Segons les fonts consultades, l'agressor i la víctima, que tenien quatre fills, eren cosins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.