Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS convoca unes jornades per «repensar» el futur del projecte de la formació

MÉS per Mallorca estrena el pròxim 13 de novembre unes «Jornades de Pensament» sota el títol 'Cartografiant el futur' amb l'objectiu de «repensar» el projecte de la formació que versa sobre els eixos «sobiranisme, esquerra, ecologisme i feminisme».

«Tornar a pensar les grans idees que ens han fet de far és essencial. Per seguir endavant. Ho farem amb tothom, amb totes les veus possibles; situant la militància al centre. Hi ha un objectiu clar: el rearmament ideològic del nostre projecte», han assenyalat.

Segons han explicat, les jornades seran l'inici «d’un procés que volem que la militància i l’entorn social de MÉS es faci seu. Dedicarem uns mesos al debat compartit i de base per acabar, la primavera del 2021, amb un acte de posada en comú».

La sessió inaugural serà el pròxim divendres 13 de novembre a les 19.00 hores i podrà seguir-se en directe per internet al canal de YouTube de MÉS per Mallorca. En aquest primer acte s’abordaran tres dels quatre eixos: sobiranisme, esquerra i ecologisme. Més endavant, un segon acte tractarà l’eix del feminisme.

Aquesta primera sessió de divendres 13 serà conduïda pel nostre coordinador Antoni Noguera i comptarà amb la participació del comunicador i president de la Fundació Josep Irla, Joan Manuel Tresserras; la politòloga i membre de l’Institut Sobiranies, Gemma Ubasart, i l’activista ecologista i coordinadora de Rezero, Rosa Garcia. En aquest primer acte també es projectaran audiovisuals on es conjuga passant, present i futur amb les veus d’alguns militants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.