Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca vol potenciar els oficis artesans tradicionals

Imatge dels representants del Consell durant la visita al taller del mestre artesà Onofre Martorell. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca vol potenciar els oficis artesans i per això el Departament de Promoció Econòmica de la institució insular ha plantejat reforçar durant el 2021 la línia d'ajudes per a la formació en oficis tradicionals, la comercialització en línia i la millora dels tallers; així com ha apostat per incrementar el seu suport als productes artesans d'alimentació.

Segons ha informat el Consell aquest dissabte, el Departament de Promoció Econòmica vol reforçar per a l'any vinent la línia d'ajudes per a formació en oficis tradicionals, amb l'objectiu de «promoure i preservar l'artesania més tradicional, que corre el risc de desaparèixer». «La comercialització en línia i la millora dels tallers seran també prioritàries», ha afegit.

De la mateixa manera, el conseller insular del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha assenyalat que el Consell incrementarà el seu suport als productes artesans de l'alimentació. Així ho ha comunicat, després de visitar Ses Antigues, el taller del mestre artesà Onofre Martorell, al costat de la directora insular d'Artesania, Marta Jordán.

Quant als diners que ha estat repartit per la Direcció Insular d'Artesania aquest 2020, el Consell ha detallat que s'han lliurat 346.580,21 euros per a 180 projectes de 106 professionals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.