Setmanari d'informació local - 138 anys

Exigeixen a Cort que «aclareixi» la normativa sobre els patinets

L'associació Vianants en Lluita ha exigit a l'Ajuntament de Palma que «no deixi lloc a la subjectivitat de cada persona» per a decidir sobre el que s'estableix en la normativa dels patinets, que estableix la circulació per voreres entre les 20.00 i les 10.00 hores.

L'entitat ha assenyalat aquest dilluns que aquesta norma no té en compte que «l'usuari de bicicleta o patinet no sempre pot mesurar la velocitat» i l'aglomeració pot tenir «una interpretació diferent» per a cada persona.

Per aquest motiu, Vianants en Lluita ha assegurat que la normativa deixa als usuaris d'aquests vehicles decidir en aquests casos si poden o no circular per voreres o carrers per als vianants, «posant en perill justament a les persones que més hem de protegir: ancians, nens i persones que pateixen algun tipus de discapacitat».

«És intolerable que se l'obligui el vianant a posar-se en perill compartint el seu espai i el seu temps d'ús», han insistit des de l'associació, mentre han demanat també a la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, que «prengui cartes sobre l'assumpte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.