Setmanari d'informació local - 138 anys

Aixquen 176 actes durant el cap de setmana per infraccions relacionades amb la Covid

La policia i inspectors del Govern han aixecat aquest cap de setmana en un dispositiu conjunt 176 actes per diverses infraccions relacionades amb la COVID-19, com no usar màscares, incomplir les mesures de seguretat, així com menors consumint alcohol, fumar en zones i locals públics i altres per tinença de substància estupefaent i per desobediència.

Segons ha informat la policia, sobre la 01.30 de la matinada del dissabte, en un barri del Llevant de Palma, agents varen intervenir en una festa que tenia lloc a la terrassa comunitària d'una finca, on un grup de set menors d'edat, estaven fent una torrada i consumint alcohol. S'han aixecat set actes per infringir la prohibició de l'horari nocturn i dos per tinença de substància estupefaent.

També es va intervenir a les 03.30 d'aquest mateix dia en un immoble on es practica l'alternació, aixecant tres actes, dues per l'activitat i una al client per incompliment de les restriccions horàries.

Aquest cap de setmana s'han dut a terme dispositius conjunts de la policia espanyola i la policia local i Inspectors del Govern a fi de Prevenció de mesures relacionades amb la COVID, a més de controls en establiments i via pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.