Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS exigeix al batle de Llucmajor que cessi l'exregidor de Vox trànsfuga, d'acord amb el Suprem

MÉS per Llucmajor ha exigit aquest dimarts al batle, Éric Jareño, que cessi l'exregidor de Vox José Miguel Pastor, després que una sentència del Tribunal Suprem hagi declarat que els regidors trànsfugues no poden assumir nous càrrecs o retribucions que suposin millores polítiques i econòmiques.

L'exregidor de Vox figura com a membre no adscrit a cap formació, com ha recordat MÉS després de la «contundent sentència» del Suprem. MÉS ha incidit en què Pastor es va presentar a les eleccions amb Vox, partit amb el qual va donar suport a l'elecció de Jareño com a batle. Posteriorment va abandonar el seu partit però va mantenir la condició de regidor.

A principis d'octubre, Pastor va entrar a formar part de l'equip de govern, gestionant les àrees de Participació Ciutadana i Atenció a la Ciutadania a Urbanitzacions, «una tasca per la qual percep 35.000 euros anuals per una dedicació de sis hores al dia».

«Amb la incorporació de José Miguel Pastor al seu equip, Eric Jareño demostra que vol manar a qualsevol preu. A part de saltar-se la recent i esmentada sentència del Suprem, li recordem que també vulnera el pacte anti transfuguisme en l'àmbit estatal que va signar el seu propi partit», han argumentat des de MÉS.

La sentència del Suprem es pronunciava sobre un cas de transfuguisme a l'Ajuntament de la Font de la Figuera (València) després de les eleccions de maig de 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.