Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] MÉS per Mallorca presenta les jornades 'Cartografiant el futur', un procés per al rearmament ideològic

MÉS per Mallorca ha presentat aquest dimarts les Jornades de Pensament 'Cartografiant el futur'. Seran un procés de reflexió que té com a objectiu el rearmament ideològic del partit. Aquesta tasca es farà desplaçant a la militància els debats al voltant dels pilars fonamentals: la sobirania, l’esquerra, l’ecologisme i el feminisme.

El punt de partida serà aquest divendres a les 19 h amb la sessió d’obertura. Aquesta consistirà en el llançament de tres vídeos on hi trobarem, entre d’altres continguts, les ponències del president de la Fundació Josep Irla, Joan Manuel Tresserras; la politòloga i membre de l’Institut Sobiranies, Gemma Ubasart, i l’activista ecologista i coordinadora de Rezero, Rosa Garcia. Conduïts pel coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, oferiran, a més, una retrospectiva i alhora una horitzó a través d’experiències de militants.

Tot aquest material audiovisual serà el punt de partida per a un procés de reflexió que arribarà a les bases. Seran una primera eina per a un procés col·lectiu. En aquest sentit, Noguera ha explicat que «volem que cada una de les persones que formen part de MÉS hi digui la seva». Així, les agrupacions seran les responsables de traslladar a les bases els debats. El procés ha de culminar la propera primavera amb la posada en comú de totes les idees.

El coordinador de les jornades, Antoni Trobat, ha dit que les Jornades serviran «no només per a redefinir conceptes sinó també per a reteixir compliciats i dibuixar una nova estratègia». En aquest sentit, des de les Jornades de Pensament es posaran a disposició de la militància recursos com material audiovisual, ponències, articles d’opinió o altre material que pugui servir per al debat.

Finalment, Noguera ha sentenciat que les Jornades «seran imprescindibles per per tenir un partit més fort i més útil» i que, per a això «cal que ens repensem per a rearmar-nos ideològicament». Noguera ha destacat que «per a ampliar la base, primer hem d’enfortir i il·lusionar la que tenim».

L’espot promocional de les jornades triomfa a les xarxes
Aquest diumenge es va fer públic l’espot de les Jornades de Pensament de MÉS per Mallorca que duen el títol 'Cartografiant el Futur'. El vídeo vol ser un homenatge a la gent treballadora i de base que, amb la seva feina i militància, dibuixa un país millor.

Durant tot el diumenge, foren centenars les persones que compartiren el vídeo que aconseguí milers de visualitzacions en poques hores.

Nombrosos càrrecs i militants de MÉS per Mallorca el varen fer públic a les xarxes. També ho varen compartir persones de fora del partit com l’escriptor Sebastià Portell; la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra; l’activista i professor David Pujol; l’exdiputat d’En Comú Podem, Xavier Domènech; la diputada del BNG, Alexandra Fernández; l’escriptor i expolític, Josep Lluís Carod-Rovira; la diputada d’Adelante Andalucía, Teresa Rodríguez; l’eurodiputat d’EH Bildu, Pernando Barrena o l’escriptora, activista feminista i diputada d’ERC, Jenn Díaz.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.