Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO denuncia que algunes escoles incompleixen les mesures sanitàries als extraescolars

La Federació d'Ensenyament de CCOO a les Balears (FE-CCOO) ha acusat aquest dijous a la Conselleria d'Educació «d'obviar» la normativa i les mesures de seguretat pel COVID-19 en les sortides extraescolars.

El sindicat ha sostengut que «hi ha centres educatius que realitzen sortides extraescolars ajuntant diversos grups-classe en el mateix autobús, incomplint clarament la normativa quant a distància de seguretat perquè no es compleixen els grups bombolla».

«Estalviar diners utilitzant només un autobús pot ser una mesura molt cara en el futur», han advertit des de l'organització sindical, alertant que això posa en risc la salut d'alumnes, familiars i docents.

A més, CCOO assegura també que en molts centres «es fan classes de suport als horabaixes ajuntant també a alumnes de diversos grups».

Tot això, segons el sindicat, «no ajuda molt a continuar mantenint el baix nivell de contagis en els centres». «Tot l'esforç realitzat per l'administració per a iniciar un curs amb normalitat pot quedar en res», han lamentat.

Per això, FE-CCOO ha demanat a la Conselleria «que no relaxi les mesures de prevenció que ella mateixa estableix» i que el departament d'Inspecció Educativa «no autoritzi mesures de risc que posen en perill a tota la comunitat educativa». També reclamen establir una normativa específica per a les sortides extraescolars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.