Setmanari d'informació local - 138 anys

El Suprem dóna la raó al Govern en el contenciós contra l'Estat per la gestió del Parc Nacional de Cabrera

El conseller de Medi Ambient i Territori del Govern, Miquel Mir, ha qualificat aquest divendres «d'històrica» la decisió de la sala del contenciós administratiu número cinc del Tribunal Suprem d'estimar el recurs de l'Advocacia de la Comunitat contra l'Acord del Consell de ministres, del primer de febrer de l'any 2019, per a poder gestionar les aigües exteriors del Parc Nacional de Cabrera i ha demanat una reunió per a resoldre la dotació econòmica i de personal.

Segons ha informat el conseller Miquel Mir aquest divendres, la decisió del Tribunal Suprem d'estimar el recurs del Govern per a poder gestionar les aigües exteriors del Parc Nacional Marítim-Terrestre de Cabrera és una «notícia històrica».

En aquest sentit, ha anunciat que ja ha demanat una reunió urgent amb el secretari d'Estat de Medi ambient, Hugo Morán, amb la finalitat de resoldre la dotació econòmica i de personal que haurà de rebre la Comunitat autònoma per a poder gestionar correctament la part ampliada del Parc Nacional.

Així mateix, Mir ha agraït el treball de l'Advocacia i el suport del Consell de Govern en la via judicial. «La d'avui no és només una victòria per al medi ambient, és una victòria de país», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.