Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB lamenta els «desperfectes» del carril bici de Son Ferriol per haver utilitzat «restes de la incineradora com a base»

GOB

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) ha alertat sobre «anomalies» en les obres del carril bici entre es Pla de na Tesa i Son Ferriol, que afecten un tram de més de quatre quilòmetres.

En una nota de premsa, el GOB ha assegurat aquest divendres que, des de 2019, han assenyalat aquests errors i, actualment, «s'han resolt amb una intervenció de maquillatge que deixa tècnicament mal acabada l'obra i que hauria d'impossibilitar la seva recepció».

Així, l'octubre de 2019, el GOB denúncia per escrit en el Consell de Mallorca que el carril bici té «uns desperfectes» en més de quatre quilòmetres per «les restes de la incineradora utilitzades com a base».

Des de llavors s'han realitzat diversos enviaments i anomenades al Consell per a saber com van els arranjaments. «Avui dia, el ferm continua sent irregular i ha vibrar les bicis que passen per damunt deixant mal acabada l'obra», han insistit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.