Setmanari d'informació local - 138 anys

Condemnen a 5 anys de presó a un home per violar una jove després d'una festa

Un home ha acceptat aquest dimarts una condemna de cinc anys de presó per violar una jove, que estava en el seu grup d'amics, després d'una festa.

La defensa de l'acusat ha aconseguit un acord amb la Fiscalia pel qual el processament ha reconegut els fets, s'ha declarat culpable i, en conseqüència, el tribunal ha rebaixat la pena de presó de nou a cinc anys. Durant el judici, celebrat aquest dilluns en la Secció Segona de l'Audiència Provincial, el Tribunal també ha imposat una indemnització a la víctima de 50.000 euros per danys morals.

Així mateix, en el termini de 16 anys, l'home no podrà apropar-se a la víctima ni comunicar-se amb ella. El succés es remunta al 23 de febrer de 2019, sobre les 07.00 hores, quan l'home es trobava en una casa amb un grup d'amics després de passar la nit en una discoteca.

Segons l'escrit del fiscal, la dona no es trobava bé i va anar al bany a vomitar, moment en el qual el processat presumptament la va seguir, la va agafar amb força i la va violar, tapant-li la boca quan va intentar cridar per a demanar ajuda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.