Setmanari d'informació local - 138 anys

Medi Ambient ha netejat prop de 91 quilòmetres de torrents durant el 2020

La Conselleria de Medi Ambient i Territori ha netejat durant el 2020 prop de 91 quilòmetres de torrents, segons ha informat aquest dimarts el conseller, Miquel Mir, durant una pregunta parlamentària en el ple.

En concret, en resposta a una qüestió plantejada per la diputada del PI Maria Antònia Sureda, Mir ha explicat que el Govern no realitza «campanyes» de neteja de torrents sinó que aquests treballs es fan de manera contínua durant tot l'any.

Mir ha precisat que amb aquesta manera de treball poden netejar més trams de torrent a l'any. També ha indicat que es prioritzen les actuacions en zones que puguin suposar risc per a les persones, com a trams pròxims a nuclis urbans.

Per part seva, Sureda ha anunciat que el PI presentarà una esmena als pressupostos per a destinar més recursos a la neteja de torrents, i ha proposat dedicar una partida a un conveni amb els municipis per a executar aquests treballs. «Hi ha torrents que necessiten actuacions que no s'han fet», ha dit la diputada.

Moments abans, Mir ha respost una altra pregunta sobre el manteniment de torrents que li ha formulat el diputat del PP Mariano Juan, qui qüestionava que la neteja s'estigui efectuant complint amb la normativa. El conseller ha defensat que la seva gestió és correcta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.